látogató számláló

Mi van, ha mégis igaz?

2011-11-30 3 hozzászólás

Az emberek többsége nem szeret olyan információkról hallani, amelyek a “köztudatban elfogadott” információktól eltérnek. Olyan feltételezésekről és világképekről, melyek nem “tudományosan” megalapozottak. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy rengeteg a ferdítés, a személyes tapasztalatok hiányára épülő feltevés és elmélkedés, valamint rengeteg az ún. dezinformáció (=félretájékoztatás) is, melyek célja, hogy félrevezessenek, megzavarjanak vagy egyáltalán csak eltereljék az ember figyelmét.

Mindazonáltal vannak olyan tények, melyekre már nem tekint nagy többség sem furcsa szemmel, a “hivatalos” tudományok mégsem foglalkoznak velük soha. llyen pl. az agykontroll technika, vagy eredeti nevén Silva-módszer, melyet Magyarországon dr. Domján László belgyógyász szakorvos munkája során ismert meg a nagyérdemű. Ennek a technikának a célja nem kevesebb, mint bebizonyítani azt, hogy az emberi elme ereje nagyobb, mint hinnénk. Hogy a tudatosság, az elménk tudatos irányítása képessé tesz minket arra, hogy gyógyítsunk és rajtunk kívül álló eseményeket befolyásoljunk. A Konzervatív vagy liberális? c. cikkemben már utaltam rá, hogy a konzervatívnak tekintett, tradicionalitást tisztelő világnézetből ez az, ami engem megragadott. Az, hogy van a világunkban valami metafizikai, az érzékelhető valóságon túli realitás, melyről nem tudunk, pedig ha tudnánk, más valóságot teremtenénk, tudatosan. Ha végeztél már agykontroll tanfolyamot és végigcsináltad az alapképzés mind a 4 napját, akkor nagyon nagy valószínűséggel van már olyan élményed, amit nem tudsz megmagyarázni. Ezt hívják úgy, hogy metafizikai tapasztalat. Mintha az ember kilépne az elméje korlátaiból és Isten beszélne hozzá. Semmihez nem hasonlítható élmény. Ott voltam, átéltem. Megdöbbentett.

Mint minden más, ez is a gyakorlással fejlődik. Azzal, hogy rendszeres ismétléssel kiiktatod az elméd azon védekező mechanizmusát, mely azt mondja neked folyamatosan: Ez egy baromság! Most komolyan elhiszed, hogy ha erősen koncentrálsz arra amit szeretnél, akkor az megvalósul? Pedig megvalósul. Ha hiszel benne és nem veszíted el a fókuszt, akkor bejön. (Erről szól a már elcsépeltnek tűnő vonzás törvénye is.)

Volt már ilyen élményed? Nekem nem egyszer.

Olyan élményem is volt, hogy a “nagy semmiből” eszembe jutott valaki, akivel régen nem beszéltem már, erre megcsörrent a telefon és ez a “valaki” volt a vonalban. Ez számtalanszor megtörtént. Ezek tapasztalatok. Elsiklunk felettük, mert miért ne tennénk, biztos csak véletlen, de túl sok emberrel történik ilyen, ezért az én hitem szerint ez nem véletlen. Van metafizikai valóság. Nem hiszed? Kérdés: Voltál már szerelmes? Ki látta, ki tapintotta, szagolta, ízlelte, hallotta a Te szerelmedet? Ki az, aki képes minden kétséget kizáróan bizonyítani, hogy amit éreztél, az tényleg szerelem volt és nem csak képzelegtél?

Mindannyian élünk át metafizikai (=a fizikai valóságon túl létező) élményeket, csak nagyon sokról nem tudjuk, hogy azok.

A minap kaptam egy 1 órás videót, melyben elmondottak részint döbbenetes, másrészt egyáltalán nem meglepő információval szolgáltak. Évekkel ezelőtti, hétköznapi Józsi bácsi elmém az ilyen információk nagy részét sületlenségnek tartaná, azonban már túl régóta tanulmányozom a nem reklámozott valóságot, hogy az ilyen, szokatlan információk hallatán ne az merüljön fel bennem: Mi van, ha mégis igaz?

A videóban egy Bill Ryan nevű – eredetileg matematikus, fizikus és pszichológus diplomával rendelkező – brit dokumentumfilm-készítő beszél, akinek az interjúit és cikkeit az általa alapított Project Camelot és Project Avalon weboldalain keresztül már jó ideje ismerem. Rengeteg olyan érdekesség kategóriába tartozó információt szereztem be általa, melyek igazságtartalmáról egyszerűen nem vagyok képes személyes tapasztalatot szerezni, de számos gazdaságpolitikai következtetése valóra vált, így egyszerűen lesöpörni az asztalról nem lehet az ilyet.

Az alábbi beszélgetés témája rendkívül meredek és a teljesen “újszülött” olvasók és nézők számára a valóságtól teljességgel elrugaszkodottnak tűnik. Én ennek ellenére azt tanácsolom, hogy ha van 1 órád, ne hagyd ki ezt az elemzést. Főleg a közepétől kezd érdekessé válni a történet…

Először is nem kell elhinni semmit, amit Bill Ryan állít. Csak érdemes rajta elgondolkozni. Én személy szerint nehezen tudom elképzelni, hogy a világ csak úgy haladjon a maga útján. Túl sok olyan politikai esemény, nehéz döntés, krízishelyzet, tárgyalássorozat, megállapodás történik ma már, melyek arról szólnak, hogy a jövőt nagyon is szabályozni akarják számunkra. Vagy csak én érzem ezt? 🙂 Ha csak a terrorizmus elleni háború következtében bevezetett szigorításokról beszélünk, már azok szembeötlők. Egyre kevesebb dolgot csinálhatunk szabadon, a hatóságok tudta nélkül, s az az érzésem (nekem legalábbis nagyon), hogy irányítók minden lépésemről tudni szeretnének. Pl. pontgyűjtő hűségkártyák, a – vásárlásokat teljesen átláthatóvá tevő – bankkártyás fizetés promóciója és a készpénz állomány csökkentésére irányuló intézkedések mind mind abba az irányba mutatnak, hogy előbb-utóbb nem tudsz eltitkolni semmit. Olyat sem, ami csak rád tartozik. Persze azt mondják, hogy erre azért van szükség, hogy megvédjenek. Vajon kitől? Saját maguktól? 🙂 Vajon mi adjuk a felhatalmazást ehhez az irányított világhoz, mert lusták vagyunk kérdéseket feltenni?

Nem akarok összeesküvés-elméleteket szövögetni, csak hangosan gondolkozom. Valami nekem nem kerek. Ezért is indítottam el ezt a blogot. Ki akarom írni magamból ezeket a gondolatokat, melyek szerintem nem alaptalan feltételezések, hanem logikus(nak tűnő) következtetések. Persze majd eldönti a történelem, hogy melyik. De mi van akkor, ha nekem is, neked is van beleszólásom/sunk ebbe? Hm? 🙂

A legtisztább véleményem az komám, hogy Nem tudom. A videóban elhangzott információt nem abból a szemszögből közelítem meg, hogy ez biztosan igaz. Mint ahogy Bill Ryan sem teszi, ő is csak továbbad valamit, ami eljutott hozzá. Az egyetlen tanulni valónk leginkább az, hogy a sokszor ostoba, világtól elrugaszkodott elméletnek hangzó magyarázatokkal kapcsolatban is érdemes feltenni a kérdés (leginkább önmagunknak): Mi van, ha ez mégis igaz? És ha az elme erejével kapcsolatos rész igaz (márpedig az agykontroll tanfolyamok tapasztalata ezt bárki számára bizonyíték erejűvé teszi), akkor honnan tudhatjuk, hogy a másik fele félrevezetés, vagy csak a valóságunkba bele nem illő dolog?

Nem tudom, hogy mi igaz. De érdemes ezen elmélkedni egy picit, szerintem. Az viszont, ha jól emlékszem mindenképpen igaz, hogy a kocsma 10-től nyitva van. Szóval megyek és elindítom a napot egy felessel… 🙂

About the Author:

"Józsi bácsi" egészen pici gyerekként jött a világra. Művészembernek készült, de végül egy boldog senki lett belőle, aki folyamatosan meg akarja fejteni a létezés miértjét és ezért állandóan keres-kutat és keresi a tükröket, amelyekbe belenézhet. Van egy olyan érzése, hogy a világot túl sok propaganda és butítás veszi körül, s hogy valakik, valahol azt szeretnék, hogy a kisember soha nem fejtse meg a leglényegesebb összefüggéseket, s így megfelelő információ és rálátás nélkül mindig a rövidebbet kell húznia. "Józsi bácsi" úgy gondolja, hogy a tisztánlátásért érdemes fellépnie, ezért blogolásba kezd, benéz "a dolgok mögé". :) Részletes infó "Józsi bácsiról" itt olvasható.

Hozzászólások (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Róbert szerint:

  Kedves Józsi!

  Először is köszönöm, hogy megosztottad ezt a videót, eddig nem került bele a látókörömbe, de most megnéztem és nagyon érdekesnek találom. Természetesen a videóban elhangzott információkat nem veszem készpénznek, de minden esetre örülök, hogy hallottam róluk.

  Miközben néztem két másik, a témába vágó videó/film jutott eszembe amiket korábban láttam (és neked is ajánlok megtekintésre, ha nem láttad őket ez előtt).
  1. A piramisok titkainak leleplezése (http://bit.ly/HrQIHW) Ez akkor jutott eszembe amikor a pólusváltásról és a kataklizmáról volt szó.
  A második pedig “Kanada volt védelmi miniszterének leleplező beszéde az ufókról közmeghallgatáson” (http://bit.ly/HCSnuN) Ez akkor ugrott be mikor felmerült, hogy esetleg ezt a tudatosság kitágulási folyamatot jóindulatú, nem-emberi ügynökségek támogatják. Ugyanis Paul Hellyer azt mondja, hogy eltérő céljaik lehetnek a földünkön élő idegeneknek. Akik talán mi magunk vagyunk a jövőből! 🙂

  További szép napot!

 2. Merele szerint:

  Szervusz, Józsi ‘bácsi’, így, fenntartással, hiszen még az sem kizárt, hogy én vagyok a ‘bácsi’… Érdeklődéssel olvastam egy-egy megnyilatkozásodat, bár – ezt nem hencegésből mondom! – java részéről réges rég vannak ismereteim. Így aztán csupán kevés az az eredményben, amin meg- tudtam lepődni. Tudod, én egy ‘archaikus’ ember (lélek) vagyok, egy azok közül, akiket Dúl Antal ÖREG LELKEK-ként aposztrofál. Színét-visszáját láttam már az életnek, jóformán semmi nem lep meg,hiszen ‘beltartalmam’ jócskán őriz emlékeket előző életeim történéseiből is. Mostanában egy játék-félébe kezdtem. Valamelyes közvélekedés-kutakodás jellege van és azt célozza, hogy felmérjem: milyen tájékozottsági szinten állnak a körülöttem élők a világ MOST folydogáló, és korábban, netán JÓVAL korábban történt dolgairól. Eddigi tapasztalataim SIRALMASAK! A 2O-3O közötti korosztályt találtam a szellemileg legalultápláltabbnak, amit nem érzek elfogadhatónak azzal megmagyarázni, hogy még életélményeknek is, meg lexikális ismereteknek is híjával vannak, hiszen OLYAN fiatalok… Az e SIRALOMVÖLGYBEN tett kirándulásaim arra mutatnak, hogy bennük – TISZTELET a RITKÁN fellelt , de LÉTEZŐ KIVÉTELEKNEK! – a LEGALAPVETŐBB érdeklődés sincs meg a Nagy Emberi Kérdések iránt. Élik a sivár, KIZÁRÓLAG anyagi létsíkra szűkített életkéjüket, hajszolják a pénzt, a jólétet (afféle hedonista elvárásokkal fordulnak az élet MINDEN lehetősége felé), gőzük sincs arról, hogy lehetne tágasabb is a SZELLEMI HORIZONTJUK, sőt: egyenesen ‘megmosolyogják’ -értsd: ki’röhögik’! – azt, aki csak érintőlegesen is közelíteni próbálja őket ‘holmi’ metafizikai tartalmak felé… Azon szoktam gondolkozni egy-egy ilyen felületes kudarcélmény után, hogy mi lehet ennek a jelenségnek a hátterében? Nagyjából arra jutottam, hogy ÍRMAGJÁIG kiveszőben van a Nagy Mai Magyar Valóság közepette az emberek többségéből a HUMÁN vonatkozások iránti érdeklődés. Irányultságuk két terület felé tolódott el – mondhatnám DRÁMAIAN! -, az egyik a technika-technológia és a ‘kütyü-állatkert’, a másik a pénzszerzés, a ‘megtollasodás’ lehetőségvilága. Meglátásom szerint nemigen lehet csodálkozni ezen. Mi a fenétől látnának TÚL önnön felfogásrendjük korlátain, ha egyszer soha, senki nem igyekezett felhívni a figyelmüket arra a világra, ami sekélyessé formált látásmódjukon, szűkké manipulált látóterükön KÍVÜL létezik? Hiszen e fiatalok szülői épp a MI – a Te és én – korosztályom. Mi ugyan még hallottunk ezt-azt a politikai és gazdasági dogmákon KÍVÜLI igazságokból/ról is. Már – AKI… szintén. Hiszen letagadhatatlan igazság volt és marad, hogy EGYÁLTALÁN NEM MINDEGY, ki honnét jön. Ez esetben: milyen SZELLEMISÉGŰ, hátterű családból (igen, hát persze, hogy tudom én is, hogy HOL és MIKOR, vt. milyen CÉLLAL dől el a valahova születés kérdése!), volt-e előtte példa, voltak-e beavatói, érték-e FONTOS és ÉRTÉKES szellemi-lelki impulzusok, stb., stb. Ám a mai 5O-6O-asok többsége ÉPP OLYAN pénz- és tárgyvilág-centrikus, mint a leszármazottaik. ŐSZINTÉN hiszik – látod, EZ a KATASZTRÓFA!! -, hogy a világ és önmaguk ‘megváltásának’ EGYETLEN eszköze az (érdemtelenül) eszményített pénz, az egyetlen élhető élettér pedig a ‘tönkre’technologizált, emberarcúságából kiforgatott-vetkőztetett, agyonmobilizált és -csipelt Technokrácia-Land… Józsikám: nemigen van mit kezdeni ezzel a tévúttal. A világ RENDJE, hogy MOSTANRA EZ LEGYEN! VASkor… Ami viszont eddig még MINDIG az ARANYkort előzte meg! Én KITÜNTETVE érzem magam azzal, hogy tanúja lehetek annak az átmenetnek, ami LÁTENS tartalomként van jelen a ma élők életében. “Van szemetek, mégsem láttok!” – áll a Bibliában (ISTENhívő VAGYOK, de Biblia-imádó nem, ezt hozzá kell tennem, csupán ISMEREM a tartalmát). Ez is arra mutat, hogy korszakról korszakra butul el az ember nevű lény, hogy aztán a mostanihoz hasonló VÉGSŐ időkben, AGÓNIÁJA közben hozza világra magában – egyfajta Főnixként – az Új Kor, a Jövő emberét. Aki aztán az Újabb NAGYKORSZAK végére épp olyan ELSÖTÉTÜLTté válik majd, mint a ma NYUGATi típusú ‘civilizáltjai’. Béke poraikra…!

 3. Linda szerint:

  Kedves Józsi!

  Én amondója vagyok, hogy nincsenek véletlenek.
  A bajt abban látom, hogy az emberek félre vannak tájékozódva a metafizikával kapcsolatban is. Arra irányul minden , hogy az Emberből ” tömeg” legyen, a személyes felelősség ne legyen érthető . Egyszerűen: az értéktudat és a felelősségtudatot jól megkavarni/megkavarni és kész a hűlyítésre álló emberanyag.

  Aztán: kérdést sem mindegy , hogy teszünk fel (természetesen magunknak legelsősorban). Mindig megkapjuk arra a választ, amit kérdezünk. Én azt kellett észrevegyem a magam életében, hogy elég gyakran tettem fel a kérdéseket hülyén. Az is megtörténhet viszont, hogy nem hallom a választ.Nem jut el oda , ahova kell. He-he-he.

  A metafizikai valóság szerintem egyetemesen érvényes törvényekre épül és eszerint, bármilyen titok kiderül (hálistennek) előbb vagy utóbb.
  Az igazságtól fel lehet szabadulni, azt vettem észre. Ha nem nyomja a lelkiiseretet semmi -ezt a nagyon finom érzékelőt- akkor fel lehet ébredni a zavarból. Egyénileg legalábbis.

  Nekem nem sikerül mindig olyan szájbarágósan levezetni a mondandómat, mint neked, Józsi, de valami ilyesmikról is lehet szó.

Leave a Reply

CommentLuv badge